مسابقات کشتی پهلوانی و هنرهای فردی به میزبانی واحد شهر قدس

۲۸ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۳:۴۶ کد : ۷۰۵ اخبار تربیت بدنی اخبار تصویری تربیت بدنی

بسمه تعالی

به اطلاع دانشجویان گرامی ( آقایان ) می رساند ، اداره کل ورزش و تربیت بدنی در نظر دارد به مناسبت هفته فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه ای یک دوره مسابقات کشتی پهلوانی و هنرهای فردی دانشجویان    ( آقایان ) به میزبانی واحد شهر قدس برگزار نماید.

الف -  شرایط  کشتی پهلوانی فقط در وزن 90+ کیلوگرم برگزار خواهد شد.

ب -  هنرهای فردی در رشته های ذیل :

چرخ تیز (50 ثانیه ) – یک نفر ، چرخ چمنی (120 ثانیه ) – یک نفر، سنگ (50کیلو) – یک نفر ، کباده (16 کیلو ) – یک نفر،2، 3 و4 میل (وزن هر میل دو کیلوگرم) یک نفر ، میل سنگین 30 کیلو یک نفر دانشجویان علاقمند می توانند تا تاریخ 3/4/97 به دفتر تربیت بدنی واقع در طبقه همکف دانشکده علوم انسانی ، جناب آقای رستمی و یا سرکار خانم زیاری مراجعه نمایند.

شماره تماس جهت اطلاعات بیشتر : 76403453  و یا  09125217546

امور ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه

توجه! لطفا دیدگاه خود پیرامون این خبر را در این قسمت درج نمایید و برای ارسال سایر درخواست‌ها و پیام‌ها به بخش مربوطه ( تماس با ما ) مراجعه فرمایید.
رای

نظر شما :